Gespierde god boek download + review!!

Ben je op zoek naar de gespierde god download en review?

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je zocht op ‘Gespierde God gratis download’, ‘gespierde god download ebook’ of ‘gespierde god pdf’. Of omdat je het populaire boek wil kopen en eerst een review wil lezen.

Let op! Als je de pdf illegaal wil downloaden loop je kans op virussen. Bovendien loop je dan de persoonlijke begeleiding mis die je kunt krijgen van Glen Goossens met betrekking tot je voedings- en trainings schema en loop je de 2 bonussen mis. Bovendien heeft het boek een niet goed geld terug garantie van 60! dagen. Je kunt dus gerust het boek uitproberen, en als je het niets vindt het boek teruggeven.

Als je het boek voor de laagste prijs wil kopen, ga dan naar de speciale kortingspagina.

Wat is het gespierde god boek en wie is Glenn Goossens?

Ik kocht het gespierde god boek via de officiele website en probeerde het een aantal weken uit om zelf te ondervinden of het boek echt zo goed is als er beweerd wordt. In deze review deel ik mijn eerlijke mening.

Gespierde god is een momenteel zeer populair boek over afvallen en gespierd worden. Het boek is geschreven door Glenn Goossens, een personal trainer die zelf heel gespierd is en die in een sportschool mensen 1 op 1 coacht naar een gespierder lichaam. Hij schreef het boek op basis van zijn persoonlijke ervaring en de ervaring met zijn klanten. Het boek telt 130 pagina’s.

Glenn Goossens is naast personal trainer ook voedingsexpert en helpt mensen ook bij afvallen en gezonder leven. Hij schreef meerdere boeken en is een graag geziene gastblogger op bekende websites.

Het boek behandelt niet alleen het trainingsaspect, maar ook welke voeding het beste is, wanneer je het beste rust kunt nemen en welke mindset je het beste kunt hanteren.

Het boek helpt je om zelf een ideaal voeding- en trainingschema te ontwikkelen met behulp van voorbeeld-schema’s die je erbij krijgt. Alle oefeningen hebben uitgebreide beschrijvingen met afbeeldingen. Het is dus duidelijk wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Glenn gelooft in 3 peilers waar hij zijn methode omheen gebouwd heeft:

  1. Training
  2. Voeding
  3. Rust

Zijn boek volgt dus ook deze opbouw; waarbij hij aangeeft dat rust vaak vergeten wordt als belangrijke pijler van spieropbouw.

Training

In de trainingssectie vind je tabellen met 5 of meer oefeningen per spiergroep. Je kunt deze oefeningen verder in het boek opnemen in het trainingsschema. Dat schema mag je voorleggen aan Glenn voor persoonlijke feedback, als je het boek hebt gekocht.

Voeding

In de hoofdstukken over voeding gaat Glenn in op de belangrijke voedingsstoffen die je binnen moet krijgen als je spieren wil kweken: eiwit, complexe koolhydraten en onverzadigde vetten. Ik vond dit een heel praktisch hoofdstuk waar ik veel aan had.

In deze sectie vind je onder andere informatie over:

  • Producten die je kunt kopen in de supermarkt die spieropbouw bevorderen en producten die dit juist niet doen en je beter kunt laten staan.
  • Hoeveel vocht je moet binnenkrijgen op trainingsdagen en daarbuiten.
  • Hoe vaak per dag je moet eten als je je metabolisme wilt versnellen.

Rust

In deze sectie leer je hoeveel rust je moet nemen tussen oefeningen in een training. En hoeveel rust je moet nemen tussen trainingsdagen in een week. Daarnaast krijgt je tips over hoe je spierherstel kunt bevorderen en versnellen en hoe je spiergroei kunt optimaliseren tijdens rust momenten.

Voor wie is Gespierde God?

Het gespierde god boek is geschreven voor zowel mannen als vrouwen die een gespierder lichaam willen en af willen vallen op een natuurlijke manier, dus zonder het gebruik van steroiden. Het boek wordt echter voornamelijk gekocht door mannen. Verder is het boek geschikt voor als je houdt van een boek zonder fluffy invulling, maar met to the point kennis. Het boek staat boordevol informatie en leest makkelijk weg.

Bij je aankoop krijg je:

Het Gespierde God boek.

Sensationeel maar Gezond Afvallen boek (bonus).

Het Ultieme Afslank videoprogramma (bonusvideo’s).

Moet ik nog een abonnement op de sportschool nemen als ik gespierde god koop?

In principe niet. De oefeningen die in gespierde god beschreven worden kunnen prima thuis gedaan worden, omdat de meeste oefeningen gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht. Daarmee kun je een abonnement op de sportschool besparen. Wel is het handig voor bepaalde oefeningen dumbells aan te schaffen voor maximaal resultaat.

Het is voldoende om een half uur tot drie kwartier te sporten volgens de gespierde god methode om resultaten te behalen.

Mijn ervaringen

Ik heb zelf wel een abonnement op de sportschool en nam het boek mee naar de sportschool om de oefeningen daar te doen. Ik gebruikte het boek als een handig naslagwerk.

Na een paar weken trainen begon ik mezelf fitter en energieker te voelen. Ook begonnen mijn spieren zich meer te tonen. Ik had niet meteen een wasbordje, maar het resultaat mocht er zeker zijn. En ik weet dat ik nog verder zal toenemen in spiermassa als ik de oefeningen consistent blijf doen.

Wat anderen zeggen over het boek

Patrick: Hi Glenn, ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben opweg om die echte gespierde god te zijn… wat een naam ook, goed bedacht hoor!”

Jurgen: “lof voor je boek, ben nu 6 weken bezig met je tips en schemas en wordt nu echt ripped man!”

Floris: “ongeveer 2 maanden was ik 15 kilo te zwaar, toen ben op zoek gegaan naar info op internet en kwam je boek tegen… jij hebt me dat extra duwtje in de rug gegeven. Super!”

Dit zijn positieve reacties, die ik alleen maar kan onderschrijven op basis van mijn eigen ervaringen.

Gespierde God download conclusie

Samenvattend kan ik zeggen dat ik het boek een zeer fijn boek vind om mee te werken. Het is zeer compleet en geeft goede resultaten als je je aan de schema’s houdt.

Gespierde God kopen (+ kortingslink)

Als je meer spieren wil kweken, meer energie wil hebben en er gezonder en fitter uit wil doen, dan raad ik het boek van harte aan.

Vanwege de niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico.

Zie hieronder de link naar de speciale kortingspagina voor een gespierde god download.

Wil jij op een natuurlijke manier spieren kweken, afvallen, je fitter voelen en snel resultaat zien? En dat binnen 8 weken?

Dan is het boek 'Gespierde God' van Glen Goossens wellicht wat voor jou. In dit boek leer je oefeningen, leefstijlregels en een dieet schema om snel, maar natuurlijk spieren op te bouwen. Glen Goossens is een personal trainer die zelf heel gespierd is. Hij laat je precies zien hoe hij zo gespierd is geworden.

Meer informatie over het Gespierde God boek?
Ja! Ik wil gespierder worden!

Gerrit Snel is geïnteresseerd in alles dat met sport en voeding te maken heeft, hij wil jong en oud helpen aan een gezond gewicht en fit lichaam. Het is onze missie om met praktische tips zoveel mogelijk geïnteresseerden te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *