Groene smoothies zijn hot en het is dan ook niet verwonderlijk dat er meerdere boeken zijn uitgebracht over groene smoothies. Via Bol.com komen de onderstaande boeken direct tevoorschijn:

 • Groene smoothies door Christian Guth & Burkhard Hickisch
 • 70 groene smoothies door Marjolein van der Velde
 • Fit en slank met groene smoothies
 • Groen voor het leven door Victoria Boutenko
 • 100 groene smoothies door Thea Spierings

De boeken kosten allemaal €10,- tot €25,-, digitale producten over groene smoothies zijn vaak uitgebreider en Gezondsnel.nl geeft aan dit soort producten dan ook de voorkeur.

Graag laten we zien waarom een e-book over groene smoothies veel meer waar voor je geld is. De volgende e-books over groene smoothies zijn momenteel te koop:

 • Alles over groene smoothies door Liselot Vermeer
 • 70 groene smoothies in een handomdraai
 • Gezonde Groene Smoothies met Diana Verbeek

Alles over groene smoothies door Liselot Vermeer

Liselot is 6 jaar geleden van moe en lusteloos naar energiek en vitaal gegaan. Ze is heel lang bezig geweest om haar voeding te verbeteren en ervaarde uiteindelijk een doorbraak om gezond te leven. In alles over groene smoothies vind je niet alleen groene smoothies, je vindt ook antwoord op de volgende vragen:

 • Wanneer moet je groene smoothies drinken?
 • Welke groente is het best voor groene smoothies?
 • Wat is de beste blender voor groene smoothies?
 • Hoe kun je het goedkoopst groente kopen?

Je krijgt ook de gratis bonus ’50 Gezonde Fruit Smoothies’ en voor een kleine meerprijs ontvang je ook het ‘Smoothie Dieet Schema’ en ‘Afslanken Met Fruit Smoothies’. Het totale pakket kun je aankopen voor €19,95 of voor €29,95 wanneer je wilt afslanken en/of op dieet wilt met smoothies.

Is het uiteindelijk niets voor je? Dan krijg je jouw geld terug. Liselot Vermeer geeft een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Natuurlijk kun je een fysiek boek ook terugsturen, maar bij Liselot Vermeer is een simpele e-mail genoeg om jouw geld terug te krijgen en worden er geen moeilijke vragen gesteld.

70 groene smoothies in een handomdraai

Marjolein van der Velde kreeg vaak te horen dat mensen weinig energie hadden en niet lekker in hun vel zaten. Het lukte de meeste mensen niet om de laatste kilo’s te verliezen en echt gezond te eten. Marjolein zocht naar recepten om gezonder te worden, uiteindelijk heeft ze groene smoothies als oplossing gevonden. Ze wist dat groene smoothies hetgeen was dat haar lichaam nodig had en merkte dat ze met een paar minuten investering per dag, grote voordelen voor haar gezondheid kon verzorgen. In het e-book van Marjolein van der Velde vind je onder andere:

 • Tips om met groene smoothies te beginnen
 • 70 pagina’s met alle recepten
 • Tips om geld te besparen
 • Een uitleg over superfoods
 • Informatie over het beste fruit en de beste groente
 • Leuke wetenswaardigheden en de lekkerste recepten

Bestel het e-book ’50 groene smoothies in een handomdraai’ voor €19,95 om direct aan de slag te gaan of kies voor het fysieke boek met 70 groene smoothie recepten dat je binnen 2 dagen thuis ontvangt. Probeer het e-book 30 dagen uit, in de tussentijd kun je jouw geld terugvragen wanneer je niet tevreden bent.

Gezonde groene smoothies met Diana Verbeek

Diana Verbeek is tegenwoordig gelukkiger dan ooit en heeft al meer dan 65.000 mensen aan groene smoothies geholpen. Ze merkte een tijd geleden dat ze steeds meer last had van hoofdpijn, moeilijk kon slapen, weinig energie had en continue de behoefte had aan eten. Diana Verbeek merkte dat het drinken van groene smoothies haar eet-aanvallen liet verdwijnen en haar veel meer energie gaf. Ze drinkt zelf al een tijd groene smoothies en laat met haar e-book en de verschillende bonussen uitstekend zien hoe leuk een gezonde levensstijl is. Je ontvangt bij het e-book van Diana Verbeek 125 verschillende groene smoothie recepten en een diversiteit aan bonussen. Onder andere ontvang je:

 • 125 groene smoothie recepten
 • 75 fruit smoothie recepten
 • 21 paleo recepten
 • 10 superfood smoothie recepten

Het Smoothie Basis Pakket is aan te kopen voor de totaalprijs van €27,- en volledig digitaal. Wil je de 125 groene smoothie recepten als fysiek boek ontvangen + alle bonussen als e-book? Dit kan voor de totaalprijs van €37,-.

Gezondsnel.nl heeft alle groene smoothie boeken bekeken en gelezen. Het Smoothie Pro Pakket van is het meest complete groene smoothie informatiepakket dat je kunt kopen via het internet, we raden dit pakket dan ook aan boven alle andere groene smoothie boeken.

De aanbieding van Diana Verbeek is tijdelijk, zorg dat je het groene smoothie e-book of fysieke boek direct aankoopt wanneer je met groene smoothies wilt starten.

Groene smoothies en Gezondsnel.nl

Gezondsnel.nl is al sinds de start fan van groene smoothies. Veel mensen hebben weinig tijd om in de keuken te staan en genoeg groente en fruit te eten. De groene smoothie is hiervoor de ideale oplossing, de juiste mix van groente en fruit geeft je genoeg vitamines, mineralen en energie om op een gezonde manier de dag door te komen. Veel van onze lezers zijn al aan de groene smoothies, de ervaringen met dit groene drankje blijken meer dan uitstekend. De meeste mensen verliezen hun overtollige kilo’s, merken dat ze veel meer energie hebben en krijgen voor het eerst van hun leven genoeg vitamines, mineralen en energie in het lijf.

Jouw ervaring met groene smoothie boeken

Ben je met een e-book of fysiek boek aan de slag gegaan? Laat via de reacties alsjeblieft weten wat jouw favoriete groene smoothies boek was. Graag houden we deze pagina actueel en willen we weten welk boek of e-book de lezers van Gezondsnel.nl het hoogst waarderen.

Wil jij op een gezonde manier afvallen zonder jojo effect?

Dan is wellicht de afslankreceptenbijbel iets voor jou. In dit boek vind je meer dan 100 recepten die je helpen vet te verbranden op een blijvende manier.

Meer informatie over de Afslank Receptenbijbel? Inmiddels is het populaire boek al meer dan 2000 keer gedownload!
Ja! Ik wil meer informatie!

Gerrit Snel is geïnteresseerd in alles dat met sport en voeding te maken heeft, hij wil jong en oud helpen aan een gezond gewicht en fit lichaam. Het is onze missie om met praktische tips zoveel mogelijk geïnteresseerden te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *